Yul-Consultancy: Focus on your horizon and beyond!

YUL-Consultancy is een ambitieuze en snel groeiende onderneming met meer dan 15 jaar ervaring in systeemontwikkeling, systeem integratie, applicatie implementatie en project management.

Klant op de eerste plaats

Wanneer een onderneming besluit om zijn automatisering toe te vertrouwen aan een derde partij, heeft het een partner nodig die 100% betrouwbaar en deskundig is. Yul-Consultancy richt zich volledig op zowel het bouwen als implementeren van de systemen. Hiermee heeft Yul-Consultancy een uitstekende reputatie verworven. Yul-Consultancy onderscheidt zich ten opzichte van andere ondernemingen omdat wij ons volledig wijden aan de wensen en behoeften van de klant en ons vermogen om de applicaties efficiënter te implementeren dan de meeste andere bedrijven. Wilt u weten hoe? Wij komen het u graag uitleggen!

De voordelen van Yul-Consultancy

  • Werkt niet vóór, maar sámen met de klant
  • Richt zich op de directe behoefte aan systeem ondersteuning, maar houdt nadrukkelijk rekening met eventuele wensen in uw toekomstige situatie. Onze slogan is immers niet voor niets: Focus on your horizon and beyond!
  • Verlaagt de kosten en verhoogt de ROI
  • Minimaliseert de risico’s die samenhangen met de implementatie van ICT toepassingen

Yul-Consultanty is gespecialiseerd in: